Top
 
 
Авторизація
 
 
 

Підписатися
на новини

 

GRETA взяла участь у виставці в Німеччині (IFA 2016)

21.09.2016
IFA є найбільшою виставкою в світі комунікаційної і побутової техніки та електроніки. Цього року виставка пройшла з 2 по 7 вересня у Виставковому комплексі Messe Berlin. Щорічно на виставку IFA приїжджають тисячі учасників, компаній, офіційних осіб, щоб розповісти про свої ідеї, плани, проекти і ознайомити відвідувачів з новинками сезону, більшість з яких навіть ще не надійшли в продаж. Таким чином, організатори виставки пропонують своїм відвідувачам унікальну можливість дізнатися про нову продукцію заздалегідь. Міжнародна виставка IFA проводиться в Берліні щорічно, дозволяючи в буквальному сенсі заглянути в майбутнє світу сучасних технологій.
Вперше в 2016 році було розширено площу під оренду на 5% до 158 000 м кв, що дозволило прийняти 1823 учасника + 13% в порівнянні з 2015 роком. Цей факт лише підтверджує, що інтерес до цієї виставки величезною і щорічно зростає.
Для нас IFA є головною осінньою подією в області виробництва побутової техніки. Тут ми зустрічаємося з постійними клієнтами і знайомимося з потенційними партнерами, а також отримуємо можливість представити найбільш популярні моделі і новинки з широкого асортименту плит Greta.
 
 
 
 
 
До списку новин