Top
 
 
Авторизація
 
 
 

 

Рецепти

Курячі відбивні З сирній скоринці

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати курячі відбивні в сирній скоринці. Ми доповнимо класичне ніжне поєднання курки і сиру вишуканим штрихом.

Складові:

  • Куряче філе - 2 шт.
  • Яйце - 2 шт.
  • Сир твердий - 200 гр.
  • Майонез - 2 ст.л.
  • Соус соєвий - 1ст.л.
  • Крохмаль або борошно - 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції для курки
Приготування:

Підготовлене філе нарізати на порційні шматки і, попередньо накривши харчовою плівкою, добре відбити, поперчити і посолити. Сир натерти на дрібній тертці. Для клярі ретельно збити яйця з соєвим соусом, майонезом, крохмалем і вашими улюбленими спеціями. Три рази запанірувати відбивні спочатку в клярі, а потім в сирі. Обсмажити з двох боків до утворення золотистої скоринки. Подавати з салатом зі свіжих овочів. Ми пробували, дуже смачно!

 


 

ФІЛЕ КУРКИ У пивному тісті

Сьогодні ми приготували для вас рецепт дуже ситного і простого в приготуванні страви, яке не тільки порадує вас і ваших близьких прекрасним смаком, але і не вдарить по вашій кишені.

Складові:

  • Куряче філе - 300 гр.
  • Борошно - 0,5 ст.
  • Яйце - 1 шт.
  • Пиво - 0,5 ст.
  • Розтоплене вершкове масло - 1 ст.л.
  • Сіль, перець, спеції - за смаком
Приготування: Підготовлене куряче філе нарізати на шматочки середнього розміру, посолити, поперчити, додати спеції. Для клярі ретельно перемішати в мисці борошно, жовток, пиво, сіль і перець. Додати розтоплене вершкове масло і обережно вмішати збитий в густу піну білок. Шматочки курки акуратно вмочити в отриманий кляр і обсмажити в розігрітій олії з двох боків до утворення золотистої скоринки. Для того що б позбутися від надлишків жиру на курячому філе, ми радимо викласти готові вироби на паперову серветку перед подачею.

 


 

Торт «ТОРТ «ВИШНЯ В ШОКОЛАДІ»»

Складові:

  • Чорний шоколад - 150 гр.
  • Вишня – 300 гр.
  • Яйця - 4 шт.
  • Вершкове масло - 150 гр.
  • Цукор - 2/3 ст.
  • Борошно - ½ ст.
  • Дрібка солі
  • Крохмаль
  • Цукрова пудра для прикраси
Приготування:Спочатку готуємо вишню: помити, витягнути кісточки і залишити трохи постояти, що б вишня пустила сік. Якщо вишні сильно водянисті, можна присипати їх крохмалем перед тим, як покласти в тісто. Борошно просіяти через сито. Тепер можна приступити до приготування пирога. За допомогою міксера збити розм'якшене вершкове масло з половиною наявного цукру, поступово додати жовтки, розтоплений шоколад, сіль і борошно. Окремо збити білки, не перестаючи збивати підсипати невеликими порціями цукор. Акуратно з'єднати збиті білки з тестом. Форму для випікання застелити пергаментним папером, влити в неї половину отримав тесту, розподілити по ньому підготовлені вишні і залити тестом. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 3-40 хвилин. Перед подачею рекомендується посипати цукровою пудрою.

 

Ви полюбляєте готувати? Плити Greta комплектуються усім необхідним для цього, вони ідеально підходять для приготування страв будь-якої скалдності.
Компанія Greta пропонує всім відвідувачам прийняти участь в развитку нашого сайта, відправляйте нам свої рецепти і діліться з усіма Вашими кулінарними шедеврами!

Прислати рецепти Ви можете на наш Email info@greta.ua або одному із наших онлайн консультантів, дякуємо.